dinsdag 2 december 2014

Sally Hansen - Kiwi Bikini

Dit lieve kleurtje van Sally Hansen kocht ik een tijdje geleden bij de Action. De Action heeft inmiddels een best groot assortiment met Sally Hansen lakjes die je al voor €0.99 kunt kopen! Een tip: ze hebben ook onwijs veel mooie glitterlakjes voor de feestdagen! Vandaag heb ik Kiwi Bikini voor jullie geswatcht!

Kiwi Bikini is een groen lakje met een crème finish. De lak laat zich onwijs moeilijk fotograferen, ondanks dat ik geen flits gebruik en de lak met daglicht fotografeer veranderd de kleur toch iets op de swatches.


Wat ik erg fijn vind aan deze Sally Hansen lakjes is het lange smalle kwastje! Met dit kwastje kun je de lak heel precies langs je nagelriemen lakken zonder je nagelriemen mee te nemen (wat met de brede Catrice kwastjes nogal eens gebeurd...)

De dekking van deze lak is ook prima. Twee dunne laagjes volstaat om bovenstaand resultaat te krijgen! Mocht je een nailart willen zien met deze lak, kom dan zeker morgen even terug!

Hebben jullie ook van dit soort Sally Hansen lakjes bij de Action gehaald? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations