maandag 1 december 2014

Essence - New York City Call (Satin)

Gisteren liet ik jullie al een subtiele nailart zien waarbij ik gebruik maakte van deze lak. De kleur zelf vond ik zo mooi dat ik jullie ook nog de swatches ga laten zien van deze kleur! De lak is echt een aanrader wanneer je van wat minder opvallende nagels houdt!

New York City Call is een lakje uit de vernieuwde collectie. De lak heeft een satin finish en dit is ook duidelijk aangegeven op de dop van het flesje. Een satin finish kun je een beetje vergelijken met een satijnen look.


De kleur is nude en valt daardoor niet extreem op, maar geeft wel een mooie natuurlijke en verzorgende look aan je nagels. 

De dekking van de lak is prima. Twee dunne laagjes geven je bovenstaand resultaat. Ook de droogtijd vind ik erg positief, doordat je de lak in vrij dunne laagjes kunt aanbrengen zijn de laagjes ook binnen no time droog!

Wat vinden jullie van lakjes met een satin finish? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations