woensdag 17 december 2014

[Nailart] Party Zebra

Na een lange en drukke week vol met dingen voor m'n studie gedaan te hebben, had ik eindelijk weer eens de tijd om mijn eigen nagels te lakken! Toen ik het lakje Jewellery Box van Ciaté aan het swatchen was, kreeg ik direct inspiratie voor een leuke nailart!

De moeilijkheidsgraad van deze nailart ligt vrij laag. Je hebt een basiskleur nodig, in mijn geval Ciaté - Jewellery Box en een witte striper. Ik gebruik de stripers van het merk Max die je bij de Action kunt kopen. Topstripers!


Meestal ben ik niet zo van de donkere kleuren, toch vond ik dit zo'n mooie kleur dat ik besloot al mijn nagels ermee te lakken. De swatches komen later nog apart online om te laten zien hoe mooi de glitters in deze lak zijn!

Met een witte striper tekende ik de zebrastreepjes uit de losse hand. Ik besloot ze enkel op de tips van mijn nagels te lakken zodat de mooie lak ook gewoon nog volop te zien is. Het is wel echt een glitterlak, dus het verwijderen wordt een drama... Ik kijk er al echt naar uit...

Wat vinden jullie van deze nailart? Mocht je een nailart na willen maken, of in het verleden nagemaakt hebben van mij mag je je resultaten ook altijd delen op de FB pagina. Vind ik leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations