woensdag 24 december 2014

[Gelnagels] Hey Mister Snowman!

Het werd weer hoog tijd voor de nagels van mijn zus. Dit keer wilde ik een leuke winterse nailart bij haar maken die voor zowel de Kerst als voor het nieuwe jaar nog kon. Wat matcht er dan beter dan sneeuwpoppen en sneeuw!

Ik maakte bij deze nailart een combinatie van twee verschillende designs en twee technieken. De sneeuwpoppen op de middel- en ringvinger maakte ik met de hand. De sneeuwvlokken op de overige nagels stempelde ik.


De pinken, wijsvingers en duimen voorzag ik van de sneeuwvlokken. Hier bracht ik op de tips van de nagels losse witte glitters aan. Over deze glitters stempelde ik het full nail design. Liet het geheel even drogen en bracht vervolgens in het midden van een sneeuwvlok een rhinestone aan.

De sneeuwpopjes vind ik megacute geworden! Deze maakte ik uit de losse hand met stripers. De basis is Sally Hansen - White Out, mijn favoriete witte lak op dit moment! Ik tekende eerst de buitenlijnen van de sneeuwpop en kleurde vervolgens de vlakjes van de neus, hoed en sjaal in. 

Wat vinden jullie van deze leuke winterse nailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations