dinsdag 23 december 2014

Sally Hansen - Tout Sorbet

De laatste paar swatches welke ik deze decembermaand heb laten zien waren vooral de wat donkere kleuren en veel glitters. Wat ook een leuke afwisseling is, is een keer een feller lakje zonder glitters! Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag de swatches van Tout Sorbet!

Tout Sorbet is een opvallend kleurtje. De kleur is wat lastig te omschrijven, deze neigt het meeste naar perzik. De finish is gewoon een crème lak, dus geen spectaculaire finish.


Normaal zou dit een kleur zijn die ik rond de zomerperiode zou kiezen. Toch vind ik dit ook een onwijs mooie kleur voor de feestmaand. Vaak kies je toch al voor een zwarte outfit en hoe mooi ik al die donkere glitterlakken ook vind. Hoe mooi staat zo'n fel kleurtje bij een zwarte outfit? 

De substantie voor deze lak is wel wat aan de dunne kant. Hierdoor is de dekking ook niet optimaal. Op de swatches hierboven heb ik drie laagjes lak gebruikt . Toch vond ik het zelf de moeite waard!

Welke kleur of nailart gaat het voor jullie worden met Kerst? Ik heb het zelf zo onwijs druk in de salon dat ik lekker met dezelfde nailart blijf lopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations