dinsdag 16 december 2014

NYC - Red Hot

In de zoektocht naar de perfecte lak voor Kerst, kwam ik deze topcoat tegen in mijn ladekast. Het is een topcoat, dus bedoeld als lak die je over een andere kleur aanbrengt. De swatches heb ik zonder basiskleur gemaakt zodat je echt een goed idee krijgt hoe de lak eruit ziet.

Red Hot is een topcoat van NYC uit de Rock Muse collectie. De lak heeft een sheer (doorzichtige) basis en heeft daarin fijne rode glitters en grove zilveren glitters.


Deze topcoat zou ik zelf combineren met een zwarte basiskleur of een rode. Een zilveren zou eventueel ook wel kunnen en wanneer je lekker gek wilt doen voor Kerst, zou misschien een donkergroene basis ook best geinig kunnen staan!

Ik gebruikte twee laagjes van deze topcoat op mijn nagels. Er zitten lekker veel glitters in de lak en de glitters verspreiden zich gemakkelijk. 

Over welke kleur zouden jullie deze topcoat gebruiken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations