vrijdag 5 december 2014

[Gelnagels] Pieten Nailart

5 December, de dag dat in heel Nederland pakjesavond gevierd wordt! Wij doen thuis niets met Sinterklaas, ik ben meer een Kerstmens, maar op stage vieren we dit natuurlijk wel. Deze nailart maakte ik op de nagels van een klant die wel veel met Sinterklaas doet!

Normaal gesproken verwerk ik de nailarts die ik maak in gel. Dit keer maakte ik de nailart los bovenop de nagels omdat zo'n Sinterklaasthema 4 weken natuurlijk wat overdreven is. De gehele nailart maakte ik uit de losse hand.


De basis van deze nailart bestaat uit een glitterroze gradiënt. Deze zit wel in de gel verwerkt zodat je nog leuke nagels overhoudt wanneer de zwarte pietjes eraf zijn. Op de wijsvingers en pinken maakte ik met een witte en roze lak pakjes, natuurlijk voor pakjesavond!

Op de ringvinger en middelvinger maakte ik twee zwarte pietjes. Ja gewone zwarte pietjes, het is nou eenmaal traditie in Nederland en een blauwe piet? Tja, dan is het net alsof dr een smurf op je nagels zit.

Op de duimen wilde ze chocoladeletters met de letter S. Ook deze heb ik uit de losse hand gemaakt met een penseel. Niet iedereen zal het leuk vinden zo'n nailart op je nagels, maar ieder zo zijn eigen ding en de kids vinden het sowieso helemaal geweldig!

Hebben jullie nog leuke plannen voor pakjesavond? Wij gaan gezellig met vrienden gourmetten en misschien een biosje pakken. Gewoon ouderwetse gezelligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations