donderdag 18 december 2014

Instagram #51

Natuurlijk ook deze donderdag weer een nieuw persoonlijk artikel. Dit keer geen enorme lange aangezien ik deze week en de aankomende week enorm veel tijd ga spenderen in de salon. Deze keer vooral veel nagelfoto's en wat van Verschoor dus! Enjoy! Er staan overigens ook een aantal schattige filmpjes van Verschoor op Instagram, je kunt mij volgen via: Sylvia_nailartcreations!

Iedere keer wanneer ik ook maar even aan het werk wil, voor school, voor de website, voor de salon.. Verschoor moet en zal op mijn laptop, op mijn schoot of in ieder geval dicht in de buurt liggen. Niet altijd handig wanneer je aan het werk wilt, maarja dan kijkt hij je met zo'n zielig koppie aan en dan ben ik alweer om he..Zo vlak voor Kerst is het altijd onwijs druk in de salon. Ik vind deze tijd heerlijk, lekker uitleven op nagels en leuke nailarts maken! Ik maak overigens alleen foto's van de wat apartere nagels die ik zet, de standaard french manicure maak ik geen foto's meer van, die komen onwijs veel voorbij!

Deze week ook een nieuw concept in de salon. Binnenkort kun je originele handmade sieraden voor een budgetprijsje aanschaffen. Ieder sieraad is uniek en met de hand gemaakt. Het onderste armbandje is de mijne en ik vind hem onwijs gaaf. Ik heb hem overigens de gehele dag om en slaap er ook gewoon mee, de kwaliteit is supersterk!

Daar ligt meneer weer, zo ligt hij momenteel er ook weer bij, half hangend op mijn laptop. Met deze leuke foto sluit ik de Instagram post voor deze week weer af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations