vrijdag 19 december 2014

So Me - Mystic Goddess

Begin deze week liet ik jullie al het rode metallic lakje van So Me zien. Tegelijkertijd met de rode kocht ik ook deze blauwe lak. Ik zag overigens dat het assortiment So Me lakken behoorlijk uitgebreid is bij de Action, ze hebben nu ook hele leuke glitterlakjes, leuk voor Kerst!

Mystic Goddess is een opvallend blauw lakje met een metallic finish. Het is een erg koele kleur dus hou hier rekening mee wanneer koele kleurtjes niet zo mooi matchen bij je huidskleur. Hier heb ik zelf nog wel eens last van namelijk!


Bij het vorige lakje vond ik het kwastje erg opvallend. Die was zo vreemd dat lakken bijna onmogelijk was. Het kwastje uit dit lakje is al iets beter, maar ook nog steeds niet optimaal. Het kwastje is wat aan de slappe kant en staat wat scheef. Je kunt wel gewoon je nagels lakken, maar ik denk dat So Me niet zo'n sterk merk qua kwastjes is. Correct me if I'm wrong overigens!

De dekking van de lak is prima. Op de swatches hierboven zie je twee laagjes lak. Wat ik wel een beetje storend vond is de nare geur van deze lak. Hij stinkt echt wel behoorlijk, maar goed voor €0,99 mag je dan ook eigenlijk niet meer klagen he!

De lakjes van So Me zijn verkrijgbaar bij de Action, voor maar €0,99. Lekker budget voor Kerst, dat wel! Maar of dat opweegt tegen de geur en het kwastje is een eigen keuze natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations