donderdag 27 december 2012

Catrice - Oh My Goldness!

Dit lakje hebben jullie stiekem al voorbij zien komen in de nailart van de eerste kerstdag. Maar omdat het zo'n prachtig lakje is verdiend deze toch wel een eigen plekje met wat swatches! Vandaag: Oh my goldness!

Oh My Goldness is één van de nieuwste lakken van Catrice. Deze potjes hebben een vrij breed kwastje welke ik zelf toch nog steeds wat onhandig vind, de kwastjes lijken wel steeds breder te worden, van mij mogen ze best terug naar het formaat van de eerdere lakken maar dat terzijde.


Oh my Goldness is een goudkleurige lak met een mooie shimmer finish. Het eerste laagje was nogal sheer maar met twee laagjes was dit probleem helemaal gefixt, je krijgt er een mooi resultaat voor terug!

Ik moet zeggen dat ik de kleur erg mooi vind! Het is niet zo'n standaard gouden kleur waarvan ik meerdere nagellakken heb. Juist doordat ik een grote collectie heb vind ik de lakken die je niet vaak tegen komt extra leuk. Mocht je nog op zoek zijn naar een aparte goudkleurige lak voor bijvoorbeeld oudjaarsavond, neem dan eens een kijkje bij oh my goldness!

Wat vinden jullie van Oh my goldness?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt een prachtige kleur. Ik ben bijna jarig dus kan ik mooi voor mijn verjaardag vragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is idd erg handig! Dan heb je in ieder geval al een idee voor een cadeautje!

   Verwijderen
 2. Goud staat me niet zo, maar het is wel een heel mooi lakje:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb datzelfde probleem met bruin! Op de een of andere manier staat mij dat gewoon niet!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations