vrijdag 28 december 2012

Nailart: Late Kerst!

De meesten van jullie weten dat ik ook wel eens nailart op andermans nagels. Zo lak ik vrij vaak de nagels van mijn moeder en zus maar vergeet ik hier wel eens foto's van te maken. Tijdens Kerst wilde mijn zus ook een leuke maar subtiele nailart, bij deze dus een verlate kerstnailart die ik op de nagels van mijn zus gemaakt heb!

Het idee voor deze nailart heeft ze helemaal zelf bedacht. Zoals je misschien al gemerkt hebt is Rimmel - Ruby Crush een enorme hit hier geweest tijdens Kerst en zo wilde ook mijn zus deze lak graag dragen.


Ze wilde een subtiele nailart waarbij ze iets leuks kon doen op haar ringvingers. Ze kwam zelf met het idee van Rudolph en zo heb ik dus op haar ringvingers een rudolph the red nose rendeer gemaakt.

Ze koos zelf Essence - You belong to me uit als basis voor de ringvingers. Verder heb ik rudolph op dezelfde manier gemaakt als mijn eigen rudolph nailart, enkel heb ik hier de harde zwarte omlijning weggelaten. Dus een beetje een late Kerst, maar toch ook nog een klein plekje voor de nagels van mijn zus vandaag op de site!

Hopelijk hebben jullie een fijne Kerst achter de rug! Nu op naar het nieuwe jaar, time is flying!

11 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations