zaterdag 22 december 2012

Kerst Nailart: Candy Canes

In Nederland zie je ze tijdens Kerst ook steeds vaker, de welbekende Candy Canes! De kleine rood met witte zuurstokjes welke je in de Kerstboom kunt hangen. Ik zeg er alvast bij dat ik zelf deze nailart het minst leuk vind, maar wie weet kun je er nog een leuke inspiratie uithalen!

Ik heb er dit keer voor gekozen om de candy cane nailart met accentnagel te maken. De ringvingers heb ik dus iets anders gemaakt, hier heb ik het design over de gehele nagel. Op de overige nagels heb ik de candy canes in french manicure vorm gegoten.


De french manicure heb ik gemaakt met de witte nagellak van ELF uit het French Manicure setje. Ook mijn ringvingers heb ik wit gelakt met deze zelfde lak. Met een rode striper van Max (Action) heb ik de rode streepjes van de candy canes gemaakt. Afwisselend wat dikkere en dunnere streepjes. Na deze nailart denk ik dat ik ook maar snel wat van die leuke candy canes in onze kerstboom ga hangen, het is toch best sfeervol!

Wat vinden jullie van de Candy Cane nailart?

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations