zaterdag 29 december 2012

[Review] Primark Nailart Get Creative

Het leukste van een Primark in de buurt hebben vind ik persoonlijk toch wel de verschillende nagelfrutsels die ze zo nu en dan hebben. Zo kwam ik de laatste keer bovenstaand pakketje tegen met Nailart Get Creative. Geen idee wat het was, ik dacht zelf dat het een nagellak was met losse rhinestones en zo belande dit setje voor €2,50 in mijn mandje. 

Nadat ik thuis kwam en de achterkant eens goed bekeek merkte ik dus pas op dat deze twee producten eigenlijk gewoon een soort van two way nailart pennen zijn! Nailart pennen met een leuk extraatje in de vorm van een buisje met rhinestones aan de onderkant. Goed de lak heeft dus een dun kwastje (striper) en een pennetje aan de bovenkant.


Er waren twee setjes aanwezig, een zwart/witte en deze roze/oranje. Ik heb dus de roze/oranje meegenomen. Wanneer je de dop aan de bovenkant van de pen afhaalt zie je een klein ijzer pennetje tevoorschijn komen. Nadeel van deze pennen is dat ze vrij snel verstopt raken. Gelukkig was dit nog niet het geval en zo heb ik de pennen uitgeprobeerd.

Hierboven het resultaat met de pennetjes. Je kunt er mooie stipjes mee maken en natuurlijk letters, maar voor streepjes zou ik toch eerder het kwastje gebruiken. Ik vond de roze pen erg dun en vloeibaar. De oranje kleur lijkt ook meer rood wat ik overigens zelf niet zo erg vind.

Wanneer je de dop van de pennetjes er weer opdoet en het schroefdopje losdraait komt er een klein dun kwastje tevoorschijn, de striper. Hierboven links de roze striper, zoals je kunt zien is dit kwastje iets breder dan de rechter en rechts de oranje striper (welke toch echt meer rood dan oranje is!).

Ook de stripers heb ik uitgetest. De roze maakt wat bredere streepjes en wat mij opviel was dat er hier en daar wat vreemde brokjes in de lak zaten. De oranje (nouja, rode ;-)) striper werkte perfect en hiermee kon ik mooie dunne lijntjes maken.

Als leuke bonus zit er onderaan de nailartpennen nog een buisje met rhinestones. Onder de roze zitten roze rhinestones en onder de oranje zitten zilveren rhinestones. Leuk extraatje!

Conclusie: Zoals je in deze review al gezien hebt zijn ze prima in gebruik, de pennetjes en de kwastjes werken goed! De rhinestones zijn een erg leuk extraatje. Dit setje kost €2,50 en dat geld is het ook meer dan waard!

11 opmerkingen:

 1. Ik ga binnenkort maar eens naar Primark. Heel vroeg, want anders is het niet te doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is idd echt belachelijk druk! De laatste keer ben ik de vrijdagavond voor Kerst geweest en toen was het heerlijk rustig!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Vond ik zelf ook! Daarnaast is het ook erg handig in gebruik!

   Verwijderen
 3. Wat leuk bedacht :D Gotta love multifunctionele dingen... Ik had ooit een mascara met aan de onderkant een eyeliner :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha idd handig zeg! Ben zelf ook gek op multifunctionele dingen, scheelt ook een hoop ruimte meteen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat wij geen Primark in de buurt hebben.. :(
  Wel leuke striperset! Met rhinestones :p dat zie je nou nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! Ik ben ook van de aparte en originele dingen. Dit scoort bij mij dus wel!

   Verwijderen
 6. Ik ben gisteren naar de primark geweest en heb de zilveren en gouden nail art pennen kunnen bemachtigen. Jammer genoeg was dat de enige kleur die er was..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations