woensdag 26 december 2012

Kerst Nailart: Rudolph!

Ook vandaag speciaal voor Kerst staat het artikel iets eerder online! Het is vandaag de tweede Kerstdag en echt de tijd vliegt! Jullie hebben iets meer dan een week iedere dag een nieuwe Kerst nailart gezien, maar aan alles komt een einde. Zo ook aan deze reeks Kerst nailarts. Vandaag eindig ik met een supercute nailart van rudolph, dit is ook de nailart die ik tijdens Kerst draag op dit moment!

Ik ben deze nailart begonnen met de prachtige Teeez - Outta Control, een prachtige paarse holografische nagellak. Helaas is hij niet verkrijgbaar meer maar je kunt natuurlijk altijd vergelijkbare nagellakken vinden!


Nadat de basiskleur compleet droog was heb ik met een bruine striper van Max de neus en het gezichtje van Rudolph getekend, met een zwarte striper heb ik de neus en het gezichtje omlijnd. Ik heb Essence - Very Diva (donkerbruine nagellak) en een klein kwastje gebruikt om het gewei van rudolph te tekenen.

Toen de grote lijnen van Rudolph eenmaal klaar waren was het enkel nog wat details toevoegen. Met een dottingtool en een zwarte en witte striper heb ik de oogjes gemaakt. Een groter wit stipje met daarin een kleiner zwart stipje. De neus is gemaakt met Rimmel - Ruby Crush en een grote dottingtool. Rudolph's neus is rood en opvallend en Ruby Crush is hier echt perfect voor!

Hopelijk hebben jullie genoten van alle Kerst nailarts, ik in ieder geval wel! Als laatste wens ik jullie nogmaals een fijne Kerst!

8 opmerkingen:

 1. Rudolph is fantastic! Merry Christmas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke nail arts allemaal. Mijn complimenten. Helaas kwam er weer niks door op facebook maar ik ben uiteindelijk maar gewoon op je site gaan kijken.
  Maar super leuk dat je dit doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Hmm weer niets via facebook? Ga ik morgen ff naar kijken!

   Verwijderen
 3. echt cool en vet makkelijk dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations