donderdag 20 december 2012

Instagram #36

Goedemorgen! Misschien heb je het al gezien, of misschien nog helemaal niet, maar... NailartCreations heeft sinds gisteren een ietwat andere layout! Het was niet helemaal gepland maar doordat de oude layout problemen opleverde heb ik gekozen om hem te veranderen en er in ieder geval voor te zorgen dat alles weer helemaal werkt! Tot zover de korte update :)

Nu ga ik natuurlijk verder met de instagram update, kijk je mee naar de foto's? Voor meer foto's en nailart previews kun je me volgen via Instagram onder de naam: sylvia_nailartcreations.Wat een lekker leventje heeft dat beestje toch. Dag in dag uit lekker chillen!

Kerstversiering in de kamer. Gezellig al die gekleurde lampjes! De kerstgekte is hier ook al echt losgeslagen, overal gezellig lampjes!

Ik vond in de kast stapels met oude kerstkaarten terug. Ik besloot de kaarten te recyclen en er een leuke en vrolijke kerstbal van te maken. Nou missie geslaagd toch?

Zo'n heerlijke lak! Catrice - Sold Out Forever! Matcht trouwens ook leuk bij de layout!

Slapen, kroelen, eten,... etc. Hihi heerlijke kroeldoos!

Ook maar even wat lampjes opgehangen in mijn slaapkamer. Pff merk nu ook dat ik die oude troep allemaal best wel eens van de muur mag afhalen. Ach komt met de renovatie wel haha!

Leuke ketting van JWLZ. Het duurde een tijdje voordat ik éindelijk de goede binnenkreeg. Maar goed dat het verder gratis was haha!

Spoken? Waar? Jahoe waar dan? Verschoor helemaal in trance.

En als laatste waar de update van vandaag om draaide, de nieuwe layout! Laat me even weten wat jullie ervan vinden en of er misschien iets niet helemaal werkt! Alle feedback is welkom!

6 opmerkingen:

 1. Lay out is helemaal prima.
  Mooi kleurtje van Catrice. Ik heb nu een aantal lakken van Catrice maar kan maar niet wennen aan de grotere kwastjes. Ik vind het eigenlijk helemaal niks. Geef mij maar een normaal kwastje.
  Maar goed, dat terzijde haha..

  Fijne feestdagen gewenst en een goed en creatief 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die brede kwasjes van Catrice zijn inderdaad even wennen, maar de oudere lakken hebben een wat smallere kwast. Moet zeggen dat ik het kwastje van de nieuwe lakken toch ook wel behoorlijk breed vind!

   Jij ook hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013!

   Verwijderen
 2. Fijne, duidelijke layout!
  Ik volg je al op Instagram:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Inderdaad zit je al gezellig op Instagram! Vind het ook altijd zo leuk om jouw foto's te zien op Instagram!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Thanks! Moet zeggen dat ik er zelf ook wel erg blij mee ben! Vooral ook nu ik normaal kan reageren op de comments, dit was één van de fouten die in de vorige layout zat!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations