vrijdag 7 december 2012

Essence - Mr & Mrs Glitter

De feestdagen komen er weer aan dus dat betekend dat de glitterlakjes over de toonbank stromen! Mr & Mrs Glitter is een ontzettend leuke glitter topper van Essence die best wel eens heel leuk kan zijn voor Kerst! Kijk je mee?

Mr&Mrs Glitter is een effect topper, dit betekend dus dat je de lak moet dragen over een andere kleur heen. Zonder basiskleur ziet het geheel er wat sja, lullig uit! Hierboven heb ik twee lagen van Da Vinci - nr 403 (lakje van gisteren) aangebracht met hierover Mr&Mrs Glitter.


Mr&Mrs Glitter is niet zomaar een glitterlak. De 'glitters' in dit lakje zijn namelijk zeshoekig, ofwel hexagons. De hexagons hebben verschillende kleuren, onder andere zilver, blauw en goud. Het uiteindelijke resultaat ziet er superleuk uit en laten we even onthouden dat dit natuurlijk de makkelijkste manier van leuke opvallende nagels is!

Op bovenstaande swatches heb ik maar één laagje Mr&Mrs Glitter aangebracht. Zoals je kunt zien komen er dus best veel hexagons op de nagel met één laagje! Wel is het wat lastig om de hexagons op een goede plek te schuiven, zo gebeurd het al snel dat alle hexagons op een klein stukje van de nagel gepropt zitten. Je moet dus even met het kwastje prutsen om ze op de juiste plek te krijgen. Wil je nou meer hexagons op de nagels? Breng dan gewoon één of twee extra laagjes aan! Let wel op dat je de lak goed laat drogen tussen de laagjes door.

Hebben jullie al wat lakken op het oog voor Kerst? Of ben ik nou wel erg vroeg? ;-)

5 opmerkingen:

 1. I wish this had little glitters underneath!! It's very hard to use chunky glitters all by themselves!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indeed! It would be nicer if they putted some tiny glitters in it too! I love opaque glitterpolishes, too bad there aren't much of those!

   Verwijderen
 2. mooie combi! ik vind het zelf alleen jammer dat er geen kleine glitters in mr and mrs glitter zit.Daardoor draag ik hem bijna nooit.xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! Je zou zelf eventueel een lakje met fijne glitter kunnen gebruiken als basis en dan mr &mrs glitter eroverheen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations