donderdag 20 december 2012

Kerst Nailart: Maretakjes

De Kerst nailart van vandaag is geïnspireerd op maretakken! Maar dan in miniversie! Maretakken zijn van die takjes waar vaak 3 besjes aan zitten, deze heb ik met behulp van een dottingtool en stripers gemaakt op mijn nagels. Helemaal in Kerststijl!

Voor deze nailart heb ik een mintkleurige basis genomen, dit is Catrice - Sold Out Forever. Daarnaast heb ik max - red (striper) en max - neon green en max - black (ook beide stripers) gebruikt. De basis bestaat uit twee kleuren van deze leuke mintkleurige lak. Natuurlijk kun je ook de keuze maken om een andere kleur te nemen.


Met de rode striper van Max en een dottingtool heb ik random over mijn nagel 3 rode stipjes gezet, dit zijn de besjes van de maretakken. Elke keer wanneer ik op zoek ben naar een donkergroene crème lak kan ik deze gewoon niet vinden in mijn stash! Begin er haast aan te twijfelen dat ik gewoon geen donkergroene crèmelak heb (tussen die 600 lakken... maar bijna allemaal groene shimmer!). Ik heb dus de keuze gemaakt om 2 kleuren van stripers met elkaar te mixen, in een paletje heb ik wat neon green en black met elkaar gemengd.

Met een dottingtool heb ik vervolgens de blaadjes om de besjes heen gemaakt. Dit kun je het makkelijkst doen door een stipje te zetten en deze uit te vegen, op deze manier krijg je een soort van bladvorm!

Wat vinden jullie van deze maretakjes? 

12 opmerkingen:

 1. Ziet er lekker vrolijk uit, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Ik moest het zelf ook gelijk maken, en wat is het leuk geworden! (op een goude achtergrond is het ook heel leuk ;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gaaf dat je hem ook gemaakt hebt! Erg leuk om te horen! Je kunt inderdaad spelen met de basiskleur, goud zal ooo erg mooi staan!

   Verwijderen
 3. Het is erg mooi geworden. Ik zal eens in mijn Helmers kijken of ik een donkergroene crèmelak heb:)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations