zondag 16 december 2012

Nailart Met Max Stempelset

Gisteren liet ik jullie een review van de Max stempelset zien. Omdat de review zelf al behoorlijk lang geworden was besloot ik om vandaag de aparte nailart te laten zien die ik gemaakt heb met het setje van Max. Voor deze nailart heb ik het setje met de witte stempellak en de french manicure plates gebruikt.

Ik heb deze nailart vooral gemaakt om even te testen hoe het resultaat op mijn nagels was. Nu zijn french manicure plates altijd erg lastig en zijn mijn nagels net ietsjes te lang maar dit heb ik geprobeerd op te lossen op een andere manier!


Als basis heb ik 1 dun laagje Eyeko Nude polish gebruikt. Dit is verder gewoon een sheer lakje wanneer je hem aanbrengt met 1 laagje. Ik heb een soort van gradiƫnt gemaakt met behulp van een sponsje en ELF - Golden Goddess. Ik heb met deze glitterlak een overgang gesponged over mijn nageltips heen.

Daaroverheen heb ik met het stempelsetje een french manicure stempel gezet. Zoals je kunt zien geeft de witte stempellak goed kleur af en komt het design geheel op de nagel. Tot nu toe heb ik beide setjes getest en ik moet zeggen dat het resultaat meer dan goed is voor die €0,99!

Hebben jullie het stempelsetje van Max al in huis?

3 opmerkingen:

 1. Jups, en ook al gereviewd! Ben er ook heel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het setje vrijdag gekocht en inmiddels heb ik mijn eerste stempels al gezet. Hier komt een nieuwe verslaving aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi :)
  Ik heb het stempelsetje ook ja.xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations