donderdag 13 december 2012

Instagram #35

Het is donderdagochtend dus weer tijd voor een nieuwe Instagram post. In verband met ziekte zal dit helaas het enige artikel van vandaag worden, maar op het moment dat ik weer beter ben zal ik het weer helemaal goed met jullie maken!;-). Voor meer foto's kun je mij volgen via Instagram: sylvia_nailartcreations.

Verschoor meets Kerstboom. Sja totaal onbekend voor hem natuurlijk dus meneer zat er binnen no time helemaal in! Druk bezig met het af te leren, maar oh oh oh wat is die Kerstboom toch interessant!Knuffeltijd! Ik vind het zo fijn een kat die lekker komt kroelen. Tegenwoordig kruipt hij ook zelf onder de dekens wanneer meneer het koud heeft.

Afgelopen week was ik bij de Action en kwam ik deze leuke stempelsetjes tegen! Per set kosten ze €0,99. Zaterdag zal er een review online komen!

Dit weer is echt een horror voor mijn nagels. Mijn beide duimnagels zijn compleet afgebroken en ook aan mijn rechterhand brak mijn halve nagel af. Nu dus weer lekker alles een beetje kort gemaakt! (Kort voor mijn doen natuurlijk ;-))

Creepy cat is watching you.... 

Pretty pretty! De nieuwe Kerstlakken van Rimmel, eindelijk eens lakken van Rimmel die mijn aandacht trekken! Dit zijn Diamond Dust en Ruby Crush. Daarnaast de Miss Sporty Metal Flip

Uittesten van het stempelsetje van Max!

Ik werd weer helemaal verliefd toen ik bovenstaand lakje opdeed! Catrice - Pool Party At Night!

Verschoors ontdeugende 'hoezo moet je andere dingen doen' blik. Op het moment dat ik ook maar achter de pc kruip om aan het werk te gaan voor school springt meneer op schoot en kijkt hij me zó aan. Serieus niet te weerstaan toch? Krijgt hij het ook nog voor elkaar dat ik hem een halfuur ga lopen knuffelen haha! Spoiled cat.

Op schoot slapen onder een dekentje. Ahw!

Als laatste foto: Maak kennis met Verschoors : 'OMG ik ben zóóó zielig blik'. Zo staat hij altijd op het moment dat er iemand in de keuken staat, zeuren om eten terwijl hij altijd brokjes klaar heeft staan. Sja zoals ik al zei: very spoiled cat ;-).

Fijne week! Voor alle anderen die ook ziek zijn: Beterschap! Het blijkt ontzettend te heersen en kan niet wachten tot ik me weer helemaal goed voel...

5 opmerkingen:

 1. Ach wat is het toch een lekker ding die Verschoor.
  Leuk die stempellakjes. Zaterdag kom ik hoopelijk ook weer bij de Action, als het weer niet te erg is ten minste, en dan maar hopen dat die stempelsets er nog zijn. Meestal ben ik te laat maar ja...
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh beterschap!
  leuke foto's allemaal.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die stempelsets zijn in 'mijn' action nog nooit geweest. Ze wisten er in de winkel ook niks vanaf..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vanmiddag ook een stempelsetje gekocht bij onze Action! Ben benieuwd of het iets is!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations