woensdag 12 december 2012

Nailart: Holo Birds

Afgelopen zondag gebruikte ik wat vlinders van de Essence stampy plate voor een nailart. Op deze plate stond ook een leuk vogeltjes design. Voor de nailart van vandaag heb ik gebruikt gemaakt van deze vogels. Enjoy!

De basiskleur van deze nailart is Catrice - How I Matt Your Mother. De finish van dit lakje is wat matte en hierdoor kwam ik op het idee om te stempelen met een holografische lak. Zoals je kunt zien is de combinatie van mat met holografisch erg leuk!


Toen de basiskleur eenmaal droog was ben ik op zoek gegaan naar een holografische nagellak waarmee ik kon stempelen. Ik kwam uit bij China Glaze - OMG. Hierboven op de foto's kun je in sommige vogeltjes een klein regenboog effectje zien van de holografische lak, in het zonlicht is dit vele malen beter te zien. Holografische lakken zijn vooral mooi voor in de zomer, maar uiteraard kun je ze ook gebruiken in de winter.

De vogeltjes komen van één van de nieuwe Essence stampy plates, helaas hebben deze geen namen of nummers dus zijn ze moeilijk uit elkaar te houden. Dit design komt van dezelfde plate als de vlinders, het strikje, de libelle en het full nail design, zoek dus naar deze plate! Per nagel heb ik twee vogeltjes gestempeld omdat het geheel anders wat saai zou ogen. Met kortere nagels kun je uiteraard ook gewoon één vogel stempelen!

Wat vinden jullie van de combinatie mat en holo?



7 opmerkingen:

  1. Gaaf gedaan!!!! Ik had niet verwacht dat holographic nagellakjes zo mooi gestempeld konden worden1

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze holo stempelt idd erg mooi! Ik denk niet dat ze allemaal goed stempelen maar je kunt het gewoon uitproberen!

      Verwijderen
  2. Wow, deze is echt heel erg mooi. Simpel, makkelijk en het ziet erg stijlvol uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations