dinsdag 25 december 2012

Kerst Nailart: 1e Kerstdag!

Fijne Kerst! Speciaal voor de eerste Kerstdag komt deze nailart iets eerder online! Vandaag is het de eerste Kerstdag en ook voor vandaag heb ik weer een nieuwe nailart op het menu staan! Dit keer is de nailart geïnspireerd op hulst en Kerstbomen! Kijk je mee?

Ik ben deze nailart begonnen met de basiskleur Catrice - Oh My Goldness! Hier komen binnenkort nog swatches van! De duimen en ringvingers hebben een vrolijk Kerstboom design, de overige nagels heb ik geïnspireerd op hulstblaadjes.


Ik heb met een groene striper van Max (Neon Green) en een zigzag beweging de hulstblaadjes getekend op de wijsvingers, middelvingers en pinken. Op de duimen en ringvingers ben ik begonnen met een groene driehoek welke het begin van de Kerstboom zou worden.

Op de Kerstboom heb ik met een rode striper een piek gemaakt. Met een kleine dottingtool heb ik rode balletjes in de Kerstboom gemaakt, met een gele striper heb ik wat smalle slingers gemaakt. Om de hulstbladeren helemaal af te maken heb ik er nog rode besjes op gemaakt, ook met een rode striper en een wat grotere dottingtool. Vrij simpel idee, maar op deze manier kun je nog best leuke dingen creëren!

Geniet van de eerste Kerstdag! Wat hebben jullie vandaag op jullie nagels?

13 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit! Mijn nagels van vandaag kun je op mijn blog zien haha :) Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook! Als ik mn pc aan heb zal ik ook even naar jouw nailart kijken!

   Verwijderen
 2. Super leuk! Ik houd echt van Oh My Goldness!
  Ik heb op mijn duimen een kerstboom, op mijn pinken goud+zilver+rood glitter en de nagels er tussenin sneeuwvlokken :)

  Fijne feestdagen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is feestelijk! Zelf heb ik het paarse NEONaturals lakje op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Waren de NEOnaturals wat? Vond ze zelf erg tegenvallen dus heb ze laten liggen. Heb wel 3 lakken van fantasia meegenomen!

   Verwijderen
  2. De kleurtjes Zijn mooi, de dekking / manier van lakken viel bij mij tegen.xx

   Verwijderen
  3. Thanks voor de tip! Vond persoonlijk de kleurtjes ook erg standaard ogen. De lakken trokken mij niet echt!

   Verwijderen
 4. Mooi! Ik heb zelf naked nails! Ik doe wen voedende kuur voor m'n nails.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations