zondag 30 december 2012

Top 5 Nagellakken 2012!

Het is inmiddels een beetje een traditie aan het worden op Nailart Creations. In 2010 maakte ik zo'n artikel, maar ook in 2011. Ik heb het natuurlijk over mijn top 5 van favoriete nagellakken! Ik vind het zelf erg leuk om te zien hoe het ieder jaar weer veranderd, dus zet ik de traditie voort en zo ook dit jaar weer een nieuwe top 5! De lakken staan willekeurig op een rijtje, het is dus niet zo dat ik de éne perse mooier vind dan de andere, dit is gewoon de top 5 van mijn favoriete lakken op dit moment!

Lak 1
Rimmel - Ruby Crush
Oke deze lak was vast geen verrassing! Het is eigenlijk best opvallend dat er een lak van Rimmel in mijn top 5 staat, jarenlang heb ik niets met Rimmel gehad maar de Kerstlakken waren echt één grote liefde. Mijn flesje Ruby Crush is na de Kerst dan ook al voor 1/3 leeg ;-)!
Lak 2
Wederom zo'n prachtig lakje. I'm bluetiful is een mooi paars/blauw lakje met zilveren glitters. Ook deze is dit jaar al verschillende malen gebruikt!

Lak 3
Prachtige rode vampy nagellak. Ik moet toegeven dat ik deze lak niet zo heel vaak gebruikt heb dit jaar, maar hij staat zeker in mijn top 5! 

Lak 4
Deze ontzettende mooie holografische nagellak heeft natuurlijk ook een plekje in mijn top 5! Vooral doordat de lak paars én holografisch is heeft hij toch een speciaal plekje in mijn hart veroverd (beetje vreemd om te zeggen over een nagellak maar oke ;-)!)

Lak 5
Deze lak heb ik al twee jaar maar afgelopen jaar heb ik hem weer helemaal opnieuw ontdekt. China Glaze - Atlantis is een prachtige zeegroene glitterlak, vervelend om te verwijderen maar ooh zo mooi op je nagels! 

Pfoeh, het kostte mij de grootste moeite om weer een nieuwe top 5 samen te stellen, maar ook dit jaar is het weer gelukt! Natuurlijk ben ik ook gek op al mijn andere lakken, maar ik moest toch echt kiezen!

En nu jullie, vertel eens, wat is jouw top 5 favoriete nagellakken van dit jaar? 

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lakken! Ik weet niet of het mij zou lukken om mijn 5 favorieten te kiezen, maar mijn Models Own Beetlejuice lakken en mijn Ozotic holografische lak zijn wel erg veel gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die beetlejuice lakken zijn idd erg mooi net zoals Ozotic, maar helaas liggen deze lakken toch een beetje buiten mijn budget. Ik geniet dus gewoon maar van de swatches!

   Verwijderen
 2. Bloody Valentine is het enige lakje van deze die ik heb!
  Mijn top 5 heb ik gister online geZet, Kingston van Herome, Leading Lady van Essie, the it colour van OPI, van Sally Hanssen cafe latte, en max factor fantasy fire. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb jouw top 5 net ook even bekeken, mooie lakken! Vind zelf Fantasy Fire ook erg mooi maar heb zo weinig geduld voor die layer lakken! Pak toch sneller lakken die van zichzelf gewoon goed dekken.

   Verwijderen
 3. Wat een gave lakjes! In mijn top 5 staan Holographic Hero van Gosh, Dirty Berry van Catrice, You belong to me van Essence, Alice had a Vision Again uit de Twilight LE en van de Nude Glam lijn, Iced Strawberry Cream. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dirty Berry is ook echt prachtig! Ik heb Alice had a vision -again helaas nooit kunnen vinden, die waren hier binnen no time uitverkocht!

   Verwijderen
 4. Sowieso Staat Gosh holographic erin:) Hahah verder zeg ik nog niks. Mijn top tien krijgen jullie in het nieuwe jaar te zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rood - blauw - rood - blauw - ok...ook nog een groene hihi :-)
  Lijkt me heel moeilijk om tussen de vele lakken die je hebt een top 5 te kiezen. Maar deze zijn inderdaad prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha meer rood-paars! Weetje dat me dat helemaal niet was opgevallen?

   Verwijderen
 6. de nieuwe glitterlak van konad de zilvere van de film skyfall is een aanrader een geweldige topcoat !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niets van een Skyfall collectie van Konad, bedoel je misschien die van OPI?

   Verwijderen
 7. nee ik heb egt een lakje van konad met glitters die van de skyfall moet zijn. er staat konad op en de verkoopster zei dat ie van skyfall is tege mijn schoonmoeder duss..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations