donderdag 27 december 2012

Instagram #37

Dit wordt alweer de laatste Instagram update van dit jaar. Volgende week ga ik weer beginnen met een #1 om het nieuwe jaar in te luiden! Voor vandaag wat foto's van mijn week en van Kerst! Je kunt me uiteraard ook via Instagram zelf volgen: sylvia_nailartcreations.

Ik moest afgelopen vrijdag nog de laatste Kerstcadeautjes shoppen en kwam het bovenstaande tegen bij de primark. Nail wraps en get creative nailart pennen (soort 2 way nailart pennen) review komt zo snel mogelijk!

Zaterdagavond hebben we gezellig een avondje spel van de eeuw en party&co gespeeld. Ofcourse heeft Verschoor een handje geholpen door alle papiertjes en potloodjes te stelen ;-)!


De onschuld hemzelf... kleine katjes worden groot!

Alle cadeautjes onder de Kerstboom. Met Kerstavond hebben we een avondje spelletjes gespeeld en ze uitgepakt. Pfoeh het was nogal wat, we hadden allemaal voor een bepaald bedrag aan dingetjes voor elkaar gekocht dus dan schiet het ook wel op!

Nieuwe ring! Ik kan eigenlijk nooit echt leuke ringen vinden totdat ik tegen deze aanliep bij de Trendy Outlet.

Verschoor is gek op snoepjes en lekkere dingen. Hij gaat ook met gemak als stokstaartje zitten als er maar iets lekkers achteraan volgt ;-)!

Deel 1 van de gekregen cadeautjes. Veel nagellak (Hema, Paris Memories, Miss Sporty), ook een leuk setje met nagellak met fruitgeurtjes, ben erg benieuwd! Verder nog een hoop sieraden, oorbellen, enkelbandjes en kettingen.

Deel 2 van de cadeautjes. Een grote paarse opbergbak voor alle knutselspullen die ik nu bewaar in plastic tassen. Een nieuwe schooltas (was ik echt aan toe want mijn oude viel uit elkaar!) een mini paraplu voor onderweg (andere was stuk gegaan), twee donald duck kerstspecials, altijd leuk om te lezen, je bent nooit te oud voor de Donald Duck ;-)! Als laatste een paar hakken.

Op eerste Kerstdag zijn wij met zn drie├źn thuis gebleven. We hebben de hele dag maar een beetje wat gedaan, zo heb ik al mijn sieraden uitgezocht en mijn twee rekjes helemaal gevuld. Het staat altijd zo supervrolijk! Daarnaast hebben we ook nog gezellig The Polar Express (mijn favo Kerstfilm!) gekeken en spelletjes gedaan. Dat was zo'n beetje mijn eerste Kerstdag!

Nog een close up van mijn nieuwe hakken! Ik heb enorm veel hakken met hele hoge (+10cm) hak, maar wat lager is soms ook best fijn om een dagje op te lopen.

Verder zag mijn tweede Kerstdag er niet zo interessant uit, familiebezoek en 's avonds met zn allen nog wat bordspellen gespeeld (uno is hier echt favoriet geworden, ontzettend leuk spel!)

Hoe zag jullie Kerst eruit?

6 opmerkingen:

 1. Ik koop af en toe ook nog wel een Duckie:)
  Hier waren het rustige en gezellige kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rustig en gezellig klinkt heerlijk voor Kerst! Ik heb zelf al sinds kleins af aan een abbo op de Donald Duck. Vind het nog steeds leuk om wekelijks te lezen hihi! Je bent er gewoon nooit te oud voor!

   Verwijderen
 2. Wat leuk om te zien :) Ik ben ook nog op zoek naar mooie niet at te hoge pumps :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Dat soort pumps zijn lastig te vinden he! Deze komen bij de scapino vandaan!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke kadootjes heb je gekregen. Hier zijn geen kerstkadoos uitgedeeld. Ik heb me rot gezocht naar betaalbare, leuke hakken maar heb uiteindelijk niets kunnen vinden. Of ik vond ze niet leuk of ze zaten niet lekker of ze waren er niet in mijn maat en heb het uiteindelijk maar opgegeven.
  Leuk, al die lakjes. Ik heb mijn lakjes nu in mandjes onderverdeeld op kleur in mijn la. Heb ik korte tijd toch al heel wat lakjes gescoord. Ben van 6 lakjes naar 60 lakjes gegaan haha..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, ben er ook erg blij mee! Zo maken wij elkaar ieder jaar blij door dingetjes voor elkaar te shoppen. De zoektocht naar de perfecte betaalbare hakken zal waarschijnlijk ook nooit eindigen. Daarom heb ik er zelf een hoop zodat ik steeds kan afwisselen, het ene paar loopt fijner dan het andere!

   Hihi zo begon mijn nagellakverslaving ook ;-)!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations