zaterdag 5 oktober 2013

Catrice - Million Dollar Baby

Sinds kort heeft Catrice ook een aantal glitterlakken in haar assortiment. Million Dollar Baby is daar één van. de glitterlakken zijn allemaal toppers en dienen dus gedragen te worden over een basiskleur.

Als basis gebruikte ik NYC - Aqua Mystic. Men what was I thinking! Wat een afschuwelijke combinatie haha. 1 Tip gooi nooit glitters over een foil nagellak!


Goed, we hadden het natuurlijk over Million Dollar Baby. De lak bevat grove en fijne zilveren glitters in een sheer basis. De glitters in de lak laten zich lastig verspreiden, ook vond ik de hoeveelheid glitters iets tegenvallen.

De glitters hebben sowieso wat hulp nodig om mooi te verspreiden. Anders krijg je opgehoopte stukken glitters en stukken zonder glitters. Op bovenstaande swatches heb ik twee lagen Million Dollar Baby gebruikt.

Wat vinden jullie van de glitterlakken uit het assortiment van Catrice? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations