zondag 20 oktober 2013

[Nailart] Herfstbladeren

Op het gebied van nailart haal ik vaak veel inspiratie uit de seizoenen, feestdagen en andere simpele dingen! Vandaag heb ik voor jullie een nailart geïnspireerd op de herfst! 

De basis voor deze nailart bestaat uit een bronskleurige lak van Essence met daaroverheen een gesponst effect. Over de bronzen lak heb ik met een klein sponsje wat oranje en rode nagellak verspreidt om de achtergrond te voorzien van herfstkleuren.


In plaats van een sponsje kun je ook een klein propje huishoudfolie gebruiken om de kleuren gradiënt te creëren. Mocht je niet overweg kunnen met een het maken van een gradiënt effect, gebruik dan gewoon één herfstige kleur als achtergrond!

Als laatste heb ik met een penseel en zwarte acrylverf de nerven van het blaadje gemaakt op mijn nagels. Dit kun je ook met gewone zwarte nagellak en/of een striper maken! Zo zien uiteindelijk je gehele nagels eruit als blaadjes! Lekker simpel te maken met een erg leuk effect!

Hebben jullie al herfstige nailarts gemaakt? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations