zaterdag 19 oktober 2013

[Review] Saffron Nagellakset #1

Ik vertelde jullie in het vorige budget shoppen artikel al dat de Action tegenwoordig Saffron lakjes verkoopt in setjes van 3 lakken. Per set (drie lakken) zijn de kosten €1,79. Vandaag laat ik jullie de swatches van het bovenstaande setje zien! Helaas zijn de foto's niet heel mooi geworden ivm het maken bij kunstlicht. Wel komt de kleur goed over met hoe de lakken er in realiteit uitziet!


Colour 60

De eerste lak is Colour 60. Dit is een mooie donkere paarse lak met een crème finish. De lak laat zich prima aanbrengen en dekt met 2 laagjes.

Colour 37

Colour 37 is een donkere rode lak met wederom een crème finish. De lak is helaas niet goed dekkend. Op de swatches hierboven bracht ik 3 laagjes aan. Bij drie laagjes zie je nog een duidelijke natuurlijke nagel door de lak heen schijnen. Wellicht is het handig om bij deze lak een witte basis te gebruiken.

Colour 32

Het laatste lakje is colour 32. Deze lak vind ik persoonlijk het minste uit deze set. De lak lakt heel onregelmatig waardoor je veel hobbeltjes/bobbeltjes in de lak krijgt. De kleur is vrij sheer maar misschien wel mooi over een andere lak heen.

Zelf vind ik de paarse lak het mooist uit dit setje, welke vind jij het mooist?

4 opmerkingen:

 1. ze zijn alle 3 mooi! wel jammer dat ze zo slecht dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, ik ben niet helemaal overtuigd! Vind de paarse kleur het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die paarse is echt mooi! Ik denk dat de laatste inderdaad als topper bedoeld is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind de paarse inderdaad het meest overtuigend, ook de orgineelste kleur, maar voor die prijs neem ik die andere twee er wel bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations