woensdag 16 oktober 2013

[Salon] Halloween Update!

Ik ben altijd al een beetje van het decoreren en gezellige dingetjes geweest. Nu ik natuurlijk een eigen salon in huis heb en we bezig waren met wat Halloween decoratie besloot ik de salon een Halloween tintje te geven! 31 Oktober is het halloween en in november lopen ze hier natuurlijk Sint Maarten. Het idee is in ieder geval om het tot na Sint Maarten te laten hangen! Vervolgens kijken we weer verder richting Kerst maar dat is een ander verhaal. Geniet van de foto's!Voordat je in de salon terecht komt moet je natuurlijk nog een stukje door het huis lopen. Zo kom je o.a. een slinger en wat decoratie aan de deuren tegen!

Dan hangen er in de salon hier en daar wat decoratie vlaggetjes, spinnenwebben, spookjes en vleermuizen! Op de slinger staat Happy Halloween, wat meteen weer wat leuke nailart inspiratie opgeeft! Mocht je voor Halloween een speciale nailart willen ben je natuurlijk altijd welkom in de salon (Zaandam). Neem dan even contact met mij op via info@nailartcreations.nl

Dit heeft mijn zus stiekem gedaan haha. Ze heeft wat spinnenwebben met spinnetjes opgehangen aan de roze harten aan de muur! 

Dit vleermuisje vind ik zó cute! Ik ga hier en daar ook nog wat van die LED waxinelichtjes neerleggen voor wanneer het wat donkerder wordt. Zo probeer ik de sfeer in de salon gewoon steeds wat te veranderen zodat het ook leuk blijft om langs te komen! 

Mocht je zelf graag eens naar de salon willen komen voor gelnagels, nailart, manicures of iets anders neem dan eens een kijkje op deze pagina. Voor meer informatie kun je mij altijd mailen op info@nailartcreations.nl

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations