dinsdag 29 oktober 2013

[Gelnagels] Webben & Jack 'O Lanterns Nailart

Voor vandaag staat er een ietwat rustigere Halloween nailart op de planning! De meeste creaties zijn donker en wat duisterder, deze keer een wat vrolijkere nailart met rustiger kleuren!De basis van deze nailart is een klassieke witte french manicure. Het enige wat ik verder voor de nailart gebruikt heb zijn een penseel en zwarte en gele acrylverf (nagellak kan ook!). Alle vingers behalve de ringvingers en duimen heb ik voorzien van een lief spinnewebje die uit één van de hoeken komt.

De ringvingers en duimen heb ik in de stijl van de jack 'o lanters gemaakt. Op deze nagels maakte ik met zwarte acrylverf steeds een ander soort mondje bij de lanterns. De oogjes, neusjes en mondjes heb ik ingekleurd met gele acrylverf zodat het lijkt alsof deze oplichten!

Een vrij rustige maar toch halloween proof nailart vandaag! Neem ook eens een kijkje bij de Halloween Moonlight nailart en de Halloween nailarts die ik de voorgaande jaren maakte:

- Halloweennails 2011
- Glamorous Frankensteins
Lappenpop
Jack Skeletons 2010
- 5 Halloweendesigns


 

1 opmerking:

  1. Leuk zeg! Die van gister vind ik ook erg mooi! Groetjes, Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations