donderdag 31 oktober 2013

[Nailart] Halloween Op Een Rij!

Happy Halloween!! Vandaag is het officieel Halloween en ondanks dat wij hier in Nederland eigenlijk niets mee doen leek het mij toch wel leuk om vandaag even snel nog alle Halloween nailarts langs te gaan die ik dit jaar en de afgelopen jaren gemaakt heb! Helaas doe ik zelf dit jaar ook niets omdat ik van 18:00 tot 22:00 gezellig op school zit om twee toetsen te maken. Bweeh!

2010
 Laten we bij het begin beginnen. In 2010 maakte ik mijn eerste Halloween nailart. Ik gebruikte hiervoor de stempelplate van Konad, wat eigen fantasie en een waterdecal! Klik hier voor het artikel. 


Mijn tweede Halloween nailart uit 2010 zijn deze 'Jack Skeletons'. Dit figuur is afkomstig uit de film 'Nightmare before Christmas' en een bekend persoon tijdens Halloween! Klik hier voor het artikel.

2011
 Het jaar daarna, in 2011 maakte ik deze zilveren/zwarte spinnewebben nailart. Een zwarte french doet het tijdens Halloween altijd goed en de spinnewebben kunnen natuurlijk niet ontbreken! Klik hier voor het artikel!

2012
In 2012 maakte ik maar liefst 3 verschillende Halloween Nailarts! Hierboven de foto van alle designs die ik op de nagels van mijn zus maakte. Klik hier voor het artikel!

Ook gebaseerd op de film 'Nightmare before Christmas' maakte ik vorig jaar deze lappenpop nailart! Klik hier voor het artikel!

De laatste creatie uit 2012 zijn deze glamorous glitter frankensteins. Een leuke glittergroene achtergrond met daarop het hoofd van Frankenstein! Klik hier voor het artikel!

2013
De eerste Halloween nailart die ik dit jaar maakte was wederom op de nagels van mijn zus. Deze leuke schaduwen nailart met op de achtergrond een maan viel erg in de smaak! Ze heeft er veel reacties op gekregen en ook ik vind deze nailart nog steeds erg gaaf! Klik hier voor het artikel!

Op de nagels van mijn moeder maakte ik de tweede Halloween nailart van dit jaar! Deze nailart is een stuk rustiger en iets lichter qua kleur. Een klassieke french manicure met spinnewebben en een jack 'o lantern. Klik hier voor het artikel!

Als laatste natuurlijk mijn eigen Halloween nailart van dit jaar! De bloody dracula's! Bloedvlekken met de scherpe tanden van Dracula. Wat wil je nog meer tijdens Halloween! Klik hier voor het artikel!

Dat is een hoop inspiratie voor Halloween! Welke nailart vind jij het leukste?

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! Ik vind ze eigenlijk allemaal erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de 6e en de 7e het leukste! Ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik heb deze gebruikt in mijn artikel van vandaag (met link naar jouw site uiteraard!) als inspiratie :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik helemaal niet erg hoor! Heb je artikel gezien, erg leuk! :-)

   Verwijderen
 3. Die uit 2010 is ook gaaf haha! Leuk! Mooie nail arts!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bedoeld die Jack Skeletons? Die vond ik ook erg leuk!!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations