zaterdag 12 oktober 2013

Top 5 Leukste Gelnagels

In de loop van de tijd heb ik al een hele hoop leuke gelnagels mogen zetten! In het artikel van vandaag heb ik een top 5 gemaakt met mijn favoriete nailarts so far die ik heb mogen maken op gelnagels! Enjoy :-)!

5
Op nummer vijf deze leuke witte glitter french manicure met op de ringvingers een accent bloem. De bloem is gemaakt met de one stroke techniek en nog steeds vind ik deze nog steeds zo mooi gelukt! 


4
Geel is een lastige kleur om een leuke nailart mee te maken. Deze nailart met studs deed het hem voor mij wel. Nog steeds vind ik de nailart erg leuk! Juist door de ringvingers met studs en de wat rustigere andere vingers!

3
Op de derde plek staat deze leuke zomerse vlinder nailart. De basis bestaat uit verschillende felle kleuren. In combinatie met de zwarte vlindertjes maakt dit een erg leuke nailart!

2
Nogmaals een zomerse nailart! Lekker kleurrijk met palmbomen. Perfect voor een vakantie in een warm zonnig land (of gewoon in ons koude kikkerlandje ;-)).

1
Op het gebied van schattigheid wint deze nailart absoluut! Deze lieve katjes nailart met pootjes laat menig kattenhart toch wel smelten!

Het was enorm lastig kiezen, ik heb echt nog véél meer gave nailarts mogen maken op gelnagels! Neem eens een kijkje in het archief of bij het label 'gelnagels' om nog veel meer mooie nailarts te zien!  
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations