donderdag 10 oktober 2013

Essie - She's Pampered

Rode nagellak vind ik een ontzettende mooie kleur, ik gaf eerder al aan dat ik dit véél te weinig droeg! Onder het mom van: het wordt weer eens rood, pakte ik she's pampered uit de kast!

She's Pampered is een ontzettende mooie kleur! In het flesje ziet hij er een beetje berry uit (tussen rood/donkerroze in), maar op mijn nagels neigt ie toch echt meer naar rood zoals je ook kunt zien op de swatches.


Het merk Essie kwam als één van de eersten met het brede nagellakkwastje. Essie heeft deze inmiddels zo goed ontwikkeld dat de lakken ontzettend fijn aanbrengen. 

She's Pampered dekt al met 1 laagje lak. Ik vind zelf een tweede laag altijd net iets mooier staan dus heb ik op bovenstaande swatches 2 dunne laagjes gebruikt. De swatches hierboven zijn gemaakt zonder topcoat, je kunt hier goed zien dat de lak een super glossy finish van zichzelf heeft!

Wat vinden jullie van rode nagellak? 

9 opmerkingen:

 1. Ah dit vind ik echt een mooi kleurtje! Ik heb hem ook al een tijdje en blijft favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht deze bij de Big Bazaar en heb geen spijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook s een keer een Essie lakje proberen! Desondanks dat ze wat duurder zijn.. Ik had ze pas al gezien bij de Big Bazar, alleen hadden ze daar geen leuke kleurtjes helaas. Misschien toch binnenkort weer eens een Big Bazar inlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze lak is ook verkrijgbaar bij de Big Bazar! Gewoon af en toe even langslopen, wie weet komen er zo nu en dan wat nieuwe kleuren bij! Soms heeft de Etos ook leuke acties met Essie. Zo heb ik deze bijvoorbeeld ook bij de Etos vandaan voor een paar euro icm een leuke actie!

   Verwijderen
 4. Hij is inderdaad heel mooi! Op mijn beeldscherm zie ik de kersenkleur er goed uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations