woensdag 9 oktober 2013

[Gelnagels] Strikjes Nailart

Ik vind het zelf altijd enorm leuk wanneer mensen naar de salon toe komen met een bepaalde nailart in gedachten. Zo kwam er afgelopen week iemand aan met een inspiratiefoto met daarop een leuke strikjes nailart. Zo gezegd, zo gedaan!

De nailart is gemaakt op gelnagels. De nailart heb ik verwerkt in de gel zodat deze langdurige tijd mooi blijft zitten. De nailart is verder vrij simpel opgebouwd. Je begint met een standaard witte french manicure (of wanneer je van kleur houdt, een leuk kleurtje!).


Om de rest van de nailart te maken heb ik acrylverf gebruikt. Je kunt ook gewoon lak gebruiken of een striper. Het strikje is opgebouwd uit twee driehoekjes die op de zijkant liggen. Je begint met het maken van deze driehoeken, zorg ervoor dat de punten van de driehoeken elkaar raken!

De driehoekjes laat je even drogen. Je kunt dan verder de zwarte band langs de french manicure maken. Je trekt gewoon een dun streepje langs de french. Mocht je dit niet leuk vinden kun je deze uiteraard ook weglaten. Om de strikjes af te maken zet je een zilver stipje in het midden en voila!

Wat vind jij van deze schattige strikjes nailart? 

8 opmerkingen:

 1. Erg leuk ;-)

  Ik vroeg me af hoe je de gelnagels er weer af haalt?

  Groetjes priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Priscilla,

   Gelnagels worden eraf gevijld met de hand!

   Verwijderen
 2. Heel leuk gedaan zeg :-) Hoelang blijft dit ongeveer zitten met gelnagels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ligt aan de klant zelf! Als diegene na twee weken wilt komen opvullen voor iets nieuws blijft het twee weken zitten. Als diegene ervoor kiest om na 4 weken op te vullen blijft het met gemak ook 4 weken zitten!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations