dinsdag 15 oktober 2013

[Shoplog] Budget shoppen!

In tijden van crisis houden we natuurlijk allemaal van budget shoppen! Als student zijnde weet ik precies hoe dat gaat dus heb ik voor jullie vandaag weer een aantal leuke tips op een rijtje staan met producten die ik de afgelopen weken voor weinig/niets heb kunnen scoren!Laat ik meteen beginnen met een leuke tip van de Action! Sinds kort verkoopt de Action setjes Saffron nagellakken voor €1,79 per setje. Dat betekend dus dat je dat bedrag betaald voor drie nagellakken! Er zijn verschillende setjes aanwezig, sommige bevatten dubbele kleuren dus let wel altijd even goed op!

Ik nam mee de setjes met:
- colour 41, colour 70 en colour 15
- colour 60, colour 37 en colour 32
- colour 16, colour 30 en colour 44Bij Born Pretty Store kun je punten verzamelen. Iedere keer wanneer je daar een product koopt en op de website een 'review' of 'foto' achterlaat krijg je daar punten voor. Met deze punten kun je gratis shoppen! Ik kon voor zo'n $8 gratis shoppen en zocht een verrassingspakketje nailart uit (zaten twee velletjes stickers en 1 striping tape in, helaas niet echt interessant) en voor kerst een stamping plate. Daarnaast nog wat oorbellen/armbandje die niet op de foto staan. Betalen gaat via Paypal en verzendkosten zijn altijd gratis!

Via de facebookpagina van Pupa Milano kon je via het liken van de pagina een coupon voor een gratis nagellak ontvangen. De actie is inmiddels verlopen maar een aantal van jullie hebben hier dankzij een vorig artikel van mij nog dankbaar gebruik van kunnen maken! Ik trommelde een aantal mensen op die een coupon voor mij spaarde en zo kreeg ik maar liefst 4 gratis nagellakjes van Pupa! Deze nagellakken kosten normaal gesproken €6,50 per stuk.

Mijn laatste tip is de Big Bazar! Tegenwoordig verkopen ze bij de Big Bazar hele dure merken nagellakken voor een klein prijsje! Zo verkopen ze Essie lakjes voor €2,99 per stuk (normale prijs Essie >€10) en tegenwoordig ook OPI Shatters, dit zijn enkel de crackle lakken dus geen gewone nagellakken ook voor €2,99. (Gewone winkelprijs OPI €14,25). Het flesje rechts van Miss Helen kreeg ik van mijn zus. 

Hopelijk kunnen jullie na het lezen van dit artikel wat leuke budgetproducten scoren! 

7 opmerkingen:

 1. Leuk artikel en die imageplate heb ik ook besteld!! Ik vind hem erg leuk en zeer goed artikel trouwens:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spulletjes allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke buit! Ik heb gelukkig 1 pupa lakje kunnen bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuk voor stuk geweldige tips! Ik heb vandaag ook een setje van Saffron gekocht bij de Action met die groene glitterlak, die shimmery groene lak en nog een fel creamy groen lakje erin. En ik hoop nog steeds heel hard dat ik nog een keer Essie Leading Lady kan bemachtigen bij de Big Bazaar, ook heel leuk dat ze daar nu OPI verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations