donderdag 17 oktober 2013

Pupa - Nr 205

Een tijdje terug had facebook een leuke actie waarbij je gratis een Pupa nagellak bij het dichtsbijzijnde filiaal kon ophalen. Vandaag laat ik jullie het eerste lakje van Pupa zien!

Dit is nr 205. Dit lakje zocht mijn zus uit met haar coupon. De kleur is een beetje richting oudroze. De lak heeft een shimmer finish.


Wat mij als eerste opviel aan de lak is het formaat flesje. De flesjes bevatten 5 ml en kosten €6,50 per stuk. Wanneer je het flesje opent komt er een lang en smal kwastje tevoorschijn. Persoonlijk vind ik het kwastje wel fijn lakken maar dit ligt natuurlijk voor iedereen anders.

De lak dekt eigenlijk al zo goed als helemaal met 1 laagje lak. Ik vind twee lagen altijd net iets mooier ogen dus heb ik op bovenstaande swatches ook gewoon 2 laagjes lak gebruikt. 

Hebben jullie ook een gratis Pupa lak opgehaald? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations