zondag 6 oktober 2013

[Gelnagels] Glitter Party Nailart

Het was weer hoog tijd om de nageltjes van mijn zus weer op te knappen door ze op te vullen en te voorzien van een nieuwe nailart! Dit keer was de nailart wat lastig aangezien ze véél glitters wilde! Voor deze nailart gebruikte ik dus verschillende soorten glitters door elkaar heen!

Helaas zijn de foto's niet heel mooi uitgevallen. Vooral de kleine witte bloemetjes zien er heel raar uit op de foto's. Jammer want in real life gaven deze kleine bloemetjes juist de nailart een extra push!Ik ben helaas vergeten welke glitters ik precies gebruikt heb. In ieder geval een combinatie van een aantal roze en paarse glitters. Ook heb ik een zilveren glitter gebruikt met staafjes (soort van feather effect) op de tips van de gelnagels. 

Over de bom glitters heen maakte ik met witte acrylverf de kleine bloemetjes. Met een beetje roze legde ik accent op de blaadjes van de bloemen. Om de nailart af te maken maakte ik met zwart wat lijntjes vanuit het bloemetje. 

De nagels hebben in ieder geval goed geluk gebracht want mijn zus is inmiddels geslaagd voor haar opleiding 'onderwijsassistente'. Feliciteren kan uiteraard bij de comments, die leest zij ook!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations