maandag 21 oktober 2013

Essence - If I Were A Boy

Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe Essence lak geswatcht! Dit keer is het de beurt aan If I Were A Boy (even makkelijk afkorten naar IIWAB), een hele aparte blauwe kleur!

1 Ding is zeker deze lak laat zich enorm moeilijk fotograferen! De swatch hierboven is het meest kleurecht. De kleur blauw is een beetje dusty en ietsies donkerder met een crème finish.De kleur vind ik zelf erg mooi en apart. Ik zal niet snel een dupe in mijn stash kunnen terugvinden. Met meer dan 1000 lakken is dat dus nog best een wonder! 

Een ander fijn punt van deze lak is de dekking. Deze lak dekt prima met 1 laagje. Op de swatches hierboven heb ik er toch twee gebruikt. Dit omdat foto's vaak veer meer detail laten zien en de finish zo gewoon net iets mooier oogt! 

In ieder geval zeker een kleur waar je leuke dingen mee kunt maken! Wat vinden jullie van IIWAB? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations