zondag 13 oktober 2013

[Nailart] Handpainted Barok

Afgelopen donderdag liet ik jullie de swatches van Essie - She's Pampered zien. Ik vond deze lak zó mooi dat ik er meteen een nailart op begon te maken om nog een aantal dagen van die mooie kleur te kunnen genieten!

Voor de gehele nailart heb ik maar drie dingen gebruikt (top- en basecoat niet meegeteld). De lak (She's Pampered) een penseel en zwarte acrylverf. Ipv acrylverf kun je natuurlijk ook gewoon zwarte nagellak of een striper gebruiken.
Toen ik aan de nailart begon had ik géén idee wat ik wilde gaan maken. Ik begon een soort barok print te maken op mijn ringvingers om te kijken hoe dit eruit zou gaan zien. Het resultaat beviel mij wel dus maakte ik hetzelfde soort design ook op mijn duimen. 

Veel vragen altijd hoe mijn rechterhand er met nailart uitziet aangezien ik natuurlijk rechts ben is die nailart met links gemaakt. Speciaal deze keer dus een foto van zowel mijn rechter als mijn linker hand! De overige nagels wilde ik wat rustiger houden dus die voorzag ik van een aantal kleine krulletjes. 

Let op dat je nailarts gemaakt met acrylverf goed aflakt met een topcoat (het liefst twee lagen). Acrylverf slijt véél sneller dan gewone nagellak!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations