donderdag 24 oktober 2013

Instagram #42

Goedemorgen allemaal! Als het goed is geniet een groot deel van jullie nog lekker van de herfstvakantie, voor alle anderen is het vast een vroege werkochtend! Natuurlijk ook deze morgen weer een nieuwe editie van de Instagram post! Mocht je alle foto's willen zien kun je mij uiteraard ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations. Vind ik leuk zelfs! Zo kan ik ook weer andere accounts volgen :-)!

Zwart op zwart. Een heeriljke combinatie. Altijd even goed kijken of je niet perongeluk op de kat gaat zitten haha!


Natuurlijk de leuke herfstbladeren nailart die jullie afgelopen zondag al online gezien hebben!Mijn kleine moppie! Verschoortje heeft echt zo'n lief karakter, zelden zo'n lieve kat meegemaakt! 

Muwhahaha nog meer Halloween in de salon! Klanten vinden het trouwens echt ontzettend leuk zo'n thema!

Hihi dit was zó hilarisch! Blacky lag gewoon rustig boven op de kooi te slapen tot Stamper het opeens op dr heupen kreeg. Mevrouw rende het hele hok rond, begon aan Blacky's poot te trekken en in haar staart te bijten. Vervolgens plofte ze zo op haar rug neer zoals bovenstaande foto om tegen Blacky te zeggen: Nou kom dan, pak me dan! Ik heb de kat nog nooit zo beteuterd zien kijken haha!

Verschoor lekker op schoot! Vooral 's avonds vind hij het stiekem gewoon lekker om op schoot te slapen, jammer genoeg moet je hem wel altijd op schoot leggen en komt hij niet uit zichzelf op schoot liggen. Misschien dat dat later nog komt als hij iets ouder wordt?

En niet toegeven dat ie moe is!

Blacky is gek op Primark tassen. Totdat het handvat vast om haar middel zit. Was trouwens wel een leuk gezicht hoor, een racende kat met een Primark tas achter zich aan. Of is het een beetje cru om daarom te lachen? :P

Het laatste halfjaar van Pabo 3 bestaat uit het volgen van keuze onderwijs. Afgelopen weekend moest ik mij inschrijven en het is ICT geworden! Nu nog even tot november wachten of ik definitief goedgekeurd wordt! 

Jaja ben al begonnen met de Halloween nailarts! Deze week nog een aantal maken en natuurlijk ook mijn eigen nagels. Volgende week komen de artikelen online, inclusief een step by step tutorial van bovenstaande nagels!

Op zondagavond om half 12 koekjes bakken. Hmm ja dat is dus iets wat ik doe...!

Nog één dagje aftellen en dan is het alweer weekend. Geniet ervan en een lebber van Verschoor!
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations