vrijdag 1 november 2013

Essie - Where's My Chauffeur

Ik ben groot fan van Essie nagellakjes, één nadeel welke mij toch vaak tegenhoudt: de prijs! Slik €10 voor een flesje vind ik persoonlijk nog best een bedrag (voor andere misschien niet, maar als student denk je daar vaak anders over haha ;-)). Gelukkig hebben we nu de Big Bazar waar je voor €3,- Essie lakjes kan scoren!

Zo kocht ik Where's My Chauffeur bij de Big Bazar. De Big Bazar koopt de oude collecties op die niet meer voor de prijs van €10 verkocht worden, voor een prikkie kun je ze dan scoren bij de Big Bazar. De lakken verder zijn prima in orde en mankeren niets! Where's My Chauffeur is een mooie lichte blauwe nagellak met een crème finish.


Dit lakje van mij was helaas iets aan de dunne kant waardoor de lak dan wat sneller in de nagelriemen loopt. Dit zal waarschijnlijk iets zijn wat niet per definitie alle lakken hebben! Toch dekte de lak verder prima met 2 lagen, ondanks dat deze dus aan de dunne kant is!

Where's My Chauffeur heeft uit zichzelf al een erg glossy finish. Voor een langdurige houdbaarheid kun je een topcoat aanbrengen. De lakken van Essie hebben vaak een behoorlijk breed kwastje, het is even oefenen maar de kwastjes brengen wel erg fijn aan!

Wat is jullie favoriete lak van Essie? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations