donderdag 7 november 2013

Instagram #45

Goedemorgen allemaal! Jeetje deel 45 alweer van de Instagram posts! Nog een paar weekjes en we gaan alweer richting Kerst. Ik vind dat altijd zo'n gezellige tijd! :-) Goed, natuurlijk deze week ook weer een persoonlijk artikel met wat fotootjes van mijn week! Mocht je graag alle foto's eens rustig willen bekijken kun je mij volgen op Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

M'n (inmiddels niet zo) kleine dondersteentje! Heerlijk zo'n kattenleven, slapen slapen en nog meer slapen hihi!


Deze week weer heel veel mooie nageltjes mogen zetten! Van een aantal zullen er nog aparte artikeltjes online komen! Must love my job! 

Bezigheidstherapie op de vrijdag/zaterdagavond. Mandala's kleuren! Je hebt hele leuke mandala boekjes bij de Action. Ik kopieer daar de mandala's uit om ze meerdere malen te kunnen gebruiken. Ook de kinderen uit mijn klas vinden dit soort dingen erg leuk dus altijd leuk als activiteit tussendoor!

One moment of fame! Blacky zit nooit, maar dan ook echt nooit bij mij op schoot! Ze bleef zo'n 2 min zitten haha, lang genoeg voor een foto!

Ik heb me afgelopen week rotgelachen om deze buurtkat in de boom voor ons deur (is dus niet Blacky). De kat klom in de boom omdat hij een vogel zag. Vervolgens klom het heel klungelig omhoog en toen weer omlaag. Het laatste stuk viel ie uit de boom..

Verlate Halloween taart! Het is gewoon een kwarktaart met dotjes slagroom met hierin snoepogen. Daaroverheen aardbeiensaus welke bloed moet voorstellen.

Hier is Verschoor echt in een boevenbui. Die kraaloogjes worden groot en meneer gaat ondeugende dingen uithalen!

Katten en dozen. Do I have to say more? 

Pur Pur! Naast een enorme boef is Verschoor ook gewoon ├ęcht een enorm schatje. Oh en boos worden gaat dus niet, want hij kijkt je aan met die oogjes en je bent verkocht ;-)!

Van een oud collega van mijn moeder kreeg ik deze tas vol met leuke kinderboeken, spelletjes voor kinderen en liedjesboeken. Ontzettend lief en ik heb er veel aan tijdens mijn stages! Tussen de lessen door een leuk klein spelletje doen werkt altijd om weer even energie in de groep te krijgen!

Studeren met de kat erbij is natuurlijk een stuk gezelliger!

Verstoppertje spelen onder de dekens!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan deze week?

 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations