zaterdag 2 november 2013

Nailart Workshops Foto's/Ervaringen!

Goedemorgen allemaal! Vandaag heb ik een groot artikel met veel foto's voor jullie klaar staan! Wanneer je mij volgt via social media (FB, Twitter, Instagram zie buttons hiernaast) heb je misschien al kunnen zien dat ik vooral vorig weekend heel veel verschillende nailart workshops gegeven heb. Vandaag even alle workshops van de afgelopen tijd met foto's op een rijtje met daarbij mijn ervaringen (en de ervaringen die de meiden mij meegedeeld hebben natuurlijk!).

Nailart workshop met moeder/zus.


Ik had al eerder wat nailart workshops bij mij thuis gegeven en mijn moeder en zus vonden het erg interessant om deze te bekijken en gaven toen al aan dat zij het ook wel eens leuk zouden vinden om uit te proberen. Een tijdje later was er niets te beleven op vrijdagavond en zo kwam mijn zus met het idee: 'Syl waarom ga je vanavond geen workshop met ons doen!' Dus zo gezegd zo gedaan, de spulletjes op tafel gezet, wat technieken voorgedaan en ze konden aan het werk. Misschien zijn ze zelf zo lief om bij de comments even hun ervaringen achter te laten ;-)!

Nailart workshop Leiden met 8 meiden. 

Vorige week zaterdag heb ik een workshop nailart voor 8 dames in het Hilton Garden Inn Hotel in Leiden gegeven. Een van de dametjes vierde hier haar verjaardag en zo heb ik ze deze middag vermaakt met een hele hoop lakken en nailart producten!

Ook een nailart workshop op locatie is dus mogelijk! Deze groep meiden hadden zaten allemaal rond een iets andere leeftijd varierend van 12 tot 20 ongeveer. Ook deze samenstelling qua leeftijd gaat heel goed samen. De dames hebben zich erg vermaakt en er zijn erg mooie creaties uit voort gekomen! Alle meiden hebben tijdens de workshop ook nog hun eigen nagels kunnen versieren en een aantal dames heb ik geholpen met het maken van een nailart op hun nagels. Kortom zowel voor mij als voor de meiden een erg leuke ervaring!

Nailart workshop Nieuw-Vennep met 6 meiden.

Vorige week zondagochtend ben ik afgereisd naar Nieuw-Vennep voor een verjaardagsfeestje van een ander dametje! De meiden hadden er al een slaapfeestje opzitten en moesten allemaal nog even goed wakker worden ;-)! Na het dekken van de tafel hebben ze aandachtig zitten luisteren naar wat de verschillende mogelijkheiden zijn. Hier en daar heb ik een aantal meiden wat op weg geholpen door verschillende nailarts voor te doen (een tip: probeer het eerst altijd op papier!).

Ook deze groep meiden hebben het ontzettend naar hun zin gehad en hadden na afloop alle 6 prachtige nailarts op hun nagels! Voor velen is het lastig om zelf met hun linkerhand te lakken dus tijdens workshops sta ik altijd klaar om wat extra hulp te bieden wanneer het niet lukt!

Nailart Workshop nummer 2!

Deze twee meiden zijn extra bofkonten want zij mochten deze week de nailart workshop voor de tweede keer volgen! Deze twee meiden zijn heel in het begin proefkonijnen geweest om te kijken of het geven van workshops leuk zou zijn om erbij te doen.

Nou en of dus! De meiden hadden in de tussentijd flink geoefend en dat was tijdens de workshop te merken! Er kwamen heel veel creatieve ideeën naar boven en ondanks dat één van de meiden pas 9 is heeft zij ontzettend haar best gedaan op iets moois! De andere dame zag mijn Halloween nagels en wilde dezelfde Halloween nailart. Tijdens de workshops waren we dus een beetje nageltwins ;-)!

Lijkt het jou nou ook leuk om eens een nailart workshop bij mij te komen volgen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, hierin staat alle informatie die van toepassing is op de workshops!

Mocht je zelf een workshop bij mij gevolgd hebben en wil je daar nog iets over kwijt kun je dit altijd achterlaten bij de comments!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations