vrijdag 29 november 2013

[Gelnagels] Glitter Red Nailart

Ook vandaag weer een nieuwe nailart mét glitters! Wanneer de feestdagen weer in zicht komen heb je gewoon de volle vrijheid om even lekker gek te doen met glitters, twijfel je nog of het wel echt kan? Niet twijfelen, gewoon doen! Wie weet haal je wat inspiratie uit de nailart van vandaag!

De nailart van vandaag maakte ik op gelnagels. Ik kreeg de vrijheid om zelf wat leuks te bedenken, als er maar rode glitters in zouden zitten! De basis van deze nailart heb ik gesponst met losse rode glitters. Deze heb ik een beetje vanaf het nagelbed naar onder laten lopen met hier en daar wat kleine speelse glittertjes.


De aangebrachte glitters lak je even goed af met een topcoat, anders kun je er niets meer overheen lakken, dan krijg je rare hobbelige lijntjes! Meestal is 1 laagje topcoat wel genoeg! Vervolgens heb ik er een zilveren en een donkergrijze striper van Essence bij gepakt.

Met de zilveren striper trok ik twee schuine lijntjes omlaag aan de linkerkant van de nagel (rechtste hand is het tegenovergestelde). Met de donkergrijze striper trok ik aan de andere kant van de nagel één schuin lijntje omlaag. Een makkelijk te maken nailart die tegelijkertijd wel iets heel feestelijks heeft!

Houden jullie een beetje van glitters op je nagels? Of ben jij juist iemand die helemaal niets heeft met glitters? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations