maandag 4 november 2013

Essie - Butler Please

Sinds de Big Bazar Essie nagellakjes verkoopt is mijn stash met Essie lakken flink gegroeid! Omdat ik €10,- voor een potje toch best prijzig vond liet ik de lakken meestal aan mij voorbij gaan en keek ik alleen met een leuke aanbieding. Bij de Big Bazar kosten de lakken €2,99 dus dat werd even inslaan!

Butler Please is een hele mooie diepe blauwe nagellak. De nagellak heeft een gewone crème finish dus verder geen poespas, simpel maar elegant! 


Het jammere van blauwe nagellakken is het feit dat deze vaak stainen (waas op de natuurlijke nagel achterlaten). Dit kun je al enigszins voorkomen door een basecoat te gebruiken. Heb je nu wel stained nails, lees dan even dit artikel welke ik 3 jaar terug schreef met de tip om soda te gebruiken!

Nu we dus gewoon weer veilig blauwe nagellak kunnen dragen is Butler Please echt een aanrader! De lak dekt met 2 laagjes en brengt fijn aan. De swatches hierboven zijn zonder topcoat, zelfs zonder topcoat glimmen ze al mooi! Voor een langduriger resultaat is een topcoat wel aan te raden!

Wat vinden jullie van blauwe nagellak? Dragen jullie dit vaak of loop jij er juist met een grote bocht omheen? 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze kleur toch echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur is dit he! Ik heb hem zelf ook, destijds wel gekocht voor 10 euro maar hij is het dubbel en dwars waard :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations