woensdag 20 november 2013

[Gelnagels] Gold Glitter Nailart

Ik ben gek op glitters, dat hebben jullie de afgelopen weken waarschijnlijk wel gemerkt. Vooral rond de periode van de feestdagen mag het gewoon weer, lekker gek en over de top met glitters! Deze leuke gouden glitter nailart maakte ik op de nagels van mijn moeder, en stiekem vind ik ze erg leuk geworden!

De nailart is gemaakt op gelnagels. Als basis gebruikte ik een nude kleur zodat de nagels egaal lijken (wanneer je zelf witte plekjes/beschadigingen op je nagels hebt, is een nude aan te raden!). Sommigen vinden een nude als basis ook gewoon mooier dan hun eigen nagelkleur.


De gouden glitters zijn losse glitters. Deze bracht ik met behulp van een topcoat en een sponsje aan op de nagels. Potjes losse glitter zijn bijna overal verkrijgbaar en zijn erg budget voor op de nagels (alleen op natuurlijke nagels blijven ze helaas niet zo lang zitten). 

Na het aanbrengen van de glitters pakte ik een witte striper. Met deze witte striper zette ik wat golvende lijntjes met verschillende lengtes. De nailart verwerk ik in de gel en blijft hierdoor 4 weken prima zitten!

Wat vinden jullie van glitters op je nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations