vrijdag 15 november 2013

Look Back Reviews

Nailart Creations bestaat inmiddels al langer dan 3 jaar, met iedere dag een nieuw artikel online houdt dat inmiddels in dat er al meer dan 1000 artikelen online staan! Zo nu en dan plaats ik een 'look back' met de artikels die nog steeds bekeken worden! Vandaag heb ik een look back gemaakt van reviews met producten die mij indruk gemaakt hebben! 

Arganolie
 Al vele middeltjes probeerde ik uit om de conditie van mijn nagels te verbeteren. Nog niets had echt een gewenst resultaat totdat ik arganolie mocht uitproberen. Na een kuurtje van twee weken waren mijn nagels keihard en splijten ze niet meer! Erg enthousiast was ik over dit product, nu ik de review zo terug lees moet ik de arganolie echt weer eens gaan gebruiken! Klik hier om de review te bekijken.


 Glow in the night topcoat!
Toen Essence bekend maakte dat ze een glow in the night topcoat gingen uitbrengen was ik in eerste instantie nogal sceptisch. Alle andere glow in the darks die ik uitprobeerde gaven echt maar een minimaal effect. Deze daarentegen is ├ęcht glow in the dark! Klik hier om de review te bekijken.

Max Stripers
De Action maakt mij echt ontzettend blij, vooral op het gebied van nailart. Toen ik deze setjes stripers zag maakte de prijs van €1,50 mij al blij en na het uitproberen bleken ze ook nog eens prima te werken! Winwin! Helaas zijn ze inmiddels niet verkrijgbaar meer... ik had graag nog een hoop back up gehad aangezien nu een aantal stripers onbruikbaar worden. Klik hier om de review te bekijken.

Studs
Naast de stripers van de Action werd ik ook erg blij van de studs! Met deze studs kun je zoveel leuke dingen maken, echt praktisch zijn de hele grote studs op je nagels niet, maar goed.. Mooi zijn voor een dagje moet ook kunnen toch? Klik hier om de review te bekijken.

OMG Nailstrips
Full nail nagelstickers heb ik echt meerdere malen vervloekt. Wat een rotdingen vond ik die altijd! Van het merk OMG mocht ik hun nailstrips uitproberen en wat was ik onder de indruk! Nagelstickers die makkelijk aanbrachten, goed bleven zitten en er mooi uitzagen! Klik hier om de review te bekijken.

 Tot zover de producten die mij tot nu toe ├ęcht bijgebleven zijn! Heb jij ook zo'n product waar je nu nog steeds erg blij mee bent/was?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations