dinsdag 26 november 2013

[Gelnagels] Red On Red Nailart

Wanneer je gek bent op 1 kleur en daar steeds weer een nieuwe nailart mee wilt maken, heb je toch wel wat fantasie nodig! Nu heb ik er een aantal in de salon die eigenlijk altijd een nailart met rood willen. Ook deze keer heb ik weer iets aparts weten te maken! Kijk je mee?

Dit keer gebruikte ik voor de nailart twee kleuren rood. Ik gebruikte een lichte rood van Essence en een donkere rood van Essie. Als basis gebruikte ik een nude kleur, je kunt er ook voor kiezen om gewoon je eigen nagelkleur te behouden.


Ik begon met het aanbrengen van een nude kleurige lak. Doe je dit op je natuurlijke nagels dan begin je met een basecoat. Vervolgens maak je met de lichte rode lak een french manicure. Dit kun je los uit de hand doen of met sjablonen of een speciale kwast.

Wanneer de french droog is kun je de donkere rode lijntjes gaan maken. Je kunt hiervoor een striper gebruiken of gewoon een lak met penseel. Ik gebruikte een donkere rode lak van Essie met een penseel. Je maakt of de lijnen kaarsrecht, of je laat ze een beetje speels lopen zoals ik deed, dit kun je zelf bepalen!

Op een snelle manier heb je zo toch een leuke nailart! Dit kun je uiteraard ook met andere kleuren doen en zelfs met glitters!

6 opmerkingen:

 1. Supermooi, maar toch eenvoudig. Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat rood! Welke gellak gebruik jij als basis en top coat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik geen gellak! Ik gebruik een gewone gel om de nagel op te bouwen. De nailart verwerk ik tussen de lagen 3-fasegel

   Verwijderen
 3. Kan je laten zien wat voor producten je gebruikt om je nagels zo mooi lang te houden?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations