dinsdag 12 november 2013

Pupa - Nr 405

Tijdens de Pupa Facebookactie wist ik een aantal gratis Pupa lakjes te scoren! Het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien koos mijn moeder uit, een paarse crème!

Nr 405 is echt een donkere paarse crème lak. De kleur is vrij fel en opvallend, ik vind het erg mooi, maar tegelijk ook weer wat saai zo zonder iets erbij/erop!


Het eerste wat mij van de Pupa lakken opviel is het kwastje. Pupa lakken hebben een vrij lang en smal kwastje, dit is even wennen wanneer je formaatje Catrice gewend bent. De kwast zorgt verder wel voor een preciezere aanbreng.

Nr 405 dekt prima met 2 laagjes. De lak laat zich mooi verspreiden en vertoont geen kalere vlekken of strepen! Pupa lakken kosten zo rond de €6,- de potjes bevatten maar 5 ml, erg groot zijn ze niet.

Hebben jullie ook een gratis Pupa lakje opgehaald tijdens de facebook actie? Voor welke kleur ben jij gevallen? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations