zaterdag 16 november 2013

[Tips&Tricks]Creatieve Opbergmethodes!

Iedereen die minimaal 5 nagellakjes heeft, heeft ermee te maken: hoe ga ik de lakjes op een leuke en handige manier opbergen! Vandaag zet ik een aantal tips op een rijtje waar jij misschien wel iets aan kunt hebben! Veel leesplezier!

Cupcakestandaards zie je tegenwoordig ontzettend vaak. In verschillende formaten, vormen en soorten. Maar wist je dat cupcakestandaards ook gebruikt kunnen worden om lakjes op te zetten? In de salon heb ik een kleine variant staan met twee vierkanten. Hoppa lakjes erop en ik heb er nog wat decoratiesteentjes bijgedaan. Met een stash van 10-20 lakjes is dit een erg leuke manier! Oh en ook nog eens budget want je koopt zo'n standaard voor minder dan €5,- bij de Action.Heb je wat meer te besteden dan kun je kiezen voor een nagellakstandaard of rekje. Mocht je budget niet zo groot zijn kun je er uiteraard ook zelf ééntje maken van hout! Ik heb een klein nagellakrekje staan, maar je hebt ook grote wandrekken waar er ongeveer 50 in kunnen bij Enchantra

Ook mandjes/bakjes zijn geschikt om nagellakjes in op de bergen. Bij de Action kun je veel verschillende groottes/kleuren/vormen mandjes vinden. Erg leuk, maar wanneer je alles zo los in een mand gooit heb je natuurlijk geen overzicht meer. Zet je ze netjes rechtop kun je van bovenaf nog zien wat erin zit. Ook leuk versierde schoenendozen kun je gebruiken!

Geen plek meer op het bureau of in de kasten? Geen probleem, denk eens aan een rekje voor aan een muur! Dit rekje hierboven is officieel een kruidenrekje van de Ikea (worden nog steeds verkocht!). Hier kun je ook een hoop lakjes in kwijt. Ik zet hier zelf alle lakjes in die ik nog moet swatchen om het overzicht te houden!

Eén van de populairste opbergmethodes zijn de Helmers wederom van de Ikea. Dit zijn ladekastjes op wieltjes met 6 lades. Je kunt de lades compleet volproppen met lakjes dus bij een grote stash is dit ideaal! Ik heb twee Helmers vol met lak en één Helmer vol met nailart en gelproducten. Ik heb ze nu al een tijd en vind het erg fijn, ook omdat de nagellakken nu netjes opgeborgen zijn en deze in het donker zonder zonlicht ook langer houdbaar zijn.

De leukste variant vind ik toch wel de letterbakken! Letterbakken hebben verschillende vakjes en waren vooral vroeger erg populair om beeldjes in te zetten. Tegenwoordig heb je ze in allerlei kleuren en vormen. Ik heb twee roze harten in de salon hangen met hierin lakjes. Echte eyecatchers zijn het! Momenteel ben ik nog op zoek naar een witte rechthoekige letterbak om de glitterpotjes leuk in op te bergen, maar helaas ben ik deze tot nu toe nog niet tegengekomen, iemand tips? :-)

Hopelijk heb je iets aan deze tips! Hoe berg jij je nagellak op? 

8 opmerkingen:

 1. Ik vind zo'n etagere ook wel heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In van die postvakken van de action! Die dingen die je op elkaar kan stapelen, waar brieven in kunnen! Is echt heel handig! Kunnen meer dan 60 lakjes in per stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, nog nooit aan gedacht eigenlijk! Heb zelf geen ruimte om deze in de salon neer te zetten, maar ben wel benieuwd hoe het eruit ziet! Mocht je het leuk vinden kun je een foto delen via de facebookpagina (zie knopje rechtsboven)!

   Verwijderen
 3. Erg leuk om te zien! Ik heb een hekel aan afstoffen haha, dus die van mij staan in een kast met lades. Eigenlijk is het juist wel heel leuk om ze te showen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi heb ik ook! Maar vooral met al het stof in de salon van het vijlen verstoft alles snel, ook in de lades. Ach zo nu en dan even een doekje erover en klaar!

   Verwijderen
 4. Leuk! Zelf heb ik grote, doorzichtige rekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een handige tips om je Nagellakjes op te ruimen! Ik bewaar mijn lakjes zelf in helmers maar ik wil nog een nagellak rek voor aan de muur aanschaffen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die nagellakrekken vind ik ook ontzettend mooi, alleen heb ik helaas de ruimte er niet voor aan de muur. Daarnaast vind ik ze ook best prijzig (rond de €50)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations