woensdag 13 november 2013

[Gelnagels] Blue Glitter Nailart

Na alle drukke nailarts die mijn zus normaal gesproken op haar nagels draagt, wilde ze dit keer speciaal voor haar diploma-uitreiking en verjaardag en wat subtielere look. Ze had het zelfs over een 'normale french', maar de meesten kennen mij wel en dat is voor mijn doen toch net ietsies te saai!

De nailart is rustig, maar heeft door de glitter wel wat bling! Deze nailart maakte ik met behulp van losse glitters. Met een sponsje en topcoat heb ik de losse glitters op de nagels aangebracht, op deze manier kun je ook een leuke overloop creëren zodat je niet zo'n harde glitter french krijgt, maar meer een gradiënt idee.


Losse glitters zijn vrij lastig om mee te werken, ze hebben ook een goede beschermlaag nodig anders brokkelt het er binnen no time vanaf. Verwerkt in de gelnagels blijven de glitters prima zitten. Wil je losse glitters gebruiken op je natuurlijke nagels, hou er dan rekening mee dat de glitters niet zo lang blijven zitten en gebruik altijd een aantal lagen topcoat!

Met een dottingtool en zwarte/witte acrylverf zette ik in de hoeken nog een rijtje stipjes om de nailart af te maken. Je kunt dit natuurlijk ook weglaten of maken met een andere kleur.

Gebruiken jullie wel eens losse glitters op jullie nagels? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations