donderdag 28 november 2013

Sally Hansen - Diamond Strength

Stiekem ben ik net een beetje een ekster, alles wat glimt en glittert vind ik mooi! Ik kon natuurlijk de diamond strenght topcoat van Sally Hansen niet weerstaan, zo mooi zag deze lak eruit in het flesje (sowieso is het flesje al erg mooi!). Laten we de lak even testen op de nagels!

Ik swatchte de diamond strength over Miss Sporty - Nr 456 dit lakje hebben jullie afgelopen week al voorbij zien komen. Om het verschil te zien tussen de normale lak en deze versie kun je het artikel nog even bekijken!


Diamond Strength is een topcoat die je aanbrengt over een andere nagellak. Het leukste is dus ook dat je veel kunt combineren met verschillende kleuren. De lak bevat hele fijne glittertjes, wanneer je naar het flesje kijkt sprankelen deze je tegemoet!

Op de swatches hierboven bracht ik maar 1 dun laagje diamond strength aan. Whoehoe glitters en dat met maar één laagje!

De Diamond Strength topcoat kocht ik bij de Big Bazar en kost €1,99.

6 opmerkingen:

 1. Dat is zo'n mooie lak, ik heb hem pas ook meegenomen bij de BB en vind hem super. Over deze lak ziet het er geweldig uit. Zo word een mooie kleur extra mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook gekocht maar nog niet geswatcht maar op die blauwe kleur ziet hij er echt fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Daar ga ik ook s naar op zoek! Binnenkort maar s naar de Big Bazar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Daar ga ik ook s naar op zoek! Binnenkort maar s naar de Big Bazar.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations